REKLAM ALANI
    Facebook Facebook Facebook Facebook

Metro: Last Light [RELOADED]- FULL - Torrent Indir - Hızlı



OYUN MART 2013 TE ÇIKACAKTIR!!
Metro: Last Light


            Daha önce Metro 2034 adıyla duyurulan fakat Dimitri Glukhovsky'nin yazdığı Metro 2034 romanıyla karıştırılmaması için ismi değiştirilen Metro: Last Light daha gelişmiş bir oyun, aynı zamanda daha zamanda daha özgür bir çevre sunmak için paçaları sıvadı. 2013'ün bilinmeyen bir tarihinde çıkacak oyun, en son hayatta kalma videolarıyla görüldü. Korku ve hayatta kalma temalarına sahip olan oyun gelen bilgilerle oyuncuları daha fazla heyecanlandırmayı başardı.




Görevler, Görevler


            Daha önce Metro 2033'de yaptığımız müthiş görevler ve görevlerin senaryoları oyuncuları gerçekten etkilemişti. Metro: Last Light bizi yine kaliteli senaryosu ve sıkıcı olmayan görevlerine davet edecek gibi görünüyor. Oyun içi videolara baktığımızda müthiş şimşek efektleri ve yeni geliştirilen oyun içi yapay zekasıyla oyunculara gerçekçi bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Videolarda görülen o karanlık hava sizi gerçekten içine çekmeye ve oyunu yaşamanıza olanak sağlıyor. Öylesine gerçekçi bir ortam sunuyor ki, yapımcı ekip oyunun her karesini keşfetmek isteyeceğinizi söylüyor.





Daha Gerçekçi Bir Oyun Deneyimi




Detaylarını incelerken belki de görevleri unutacağınız, hatta görev ne zaman bitti diyeceğiniz bir oyun sunmaya çalışan ve 4A Games tarafından geliştirilen Metro: Last Light yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Özellikle oyun dinamiği, ışık düşmeleri ve gölgelendirmeler gerçekçiliği arttırırken, kullanılan grafik dokular karakterlerin ve çevrenin Metro evreninde daha kaliteli olmasını sağlamış. Özellikle kullanılan ses efektleri oyunun içinde kaybolmanıza yetiyor.




Metro: Last Light Hikayesi



Karakterimiz Artyom ile Moskova Metrolarına doğru geri dönüyoruz. Yer altında oluşan çeteler ve iç savaşlardan dolayı yer altı gerçek anlamda bir kaos. Şu ana kadar karakterimi Artyom ile hangi tarafta olacağımız açıklanmasa da, gerçekten özel olduğu söyleniyor. Metro 2033'deki tek düze ilerleyiş kaybolacak bunun yerine daha geniş çevreler ile daha fazla özgürlük kazanacağız. Bu yüzden hikayenin gidişatına, iyi veya kötü olmasına hangi tarafta olacağımız karar verecek gibi duruyor.





Metro: Last Light Sistem Gereksinimleri


* Windows XP, Vista veya Windows 7


* Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+


* 1 GB RAM


* 8 GB Boş Hard Disk Alanı


* 512 MB Grafik Kartı


* DirectX 9 Uyumlu Ses Kartı


* DirectX versiyon 9

0 yorum:

Yorum Gönder