REKLAM ALANI
    Facebook Facebook Facebook Facebook

DmC Devil may Cry [RELOADED] - FULL - Zamunda Torrent - indir

            Yakışıklı, havalı, bir o kadar da karizmatik Dante'nin değişimine şahit olduk bu oyunda, hatta bu bazı oyuncuları öylesine sinrlendirdi ki daha oynamadan bir çok oyun sitesinde fanboyların nam-ı diğer Devil May Cry serisinin aşığı olmuşların, oyuna çok düşük puanlar verdiğini gördük. Ama oyun çıktığında, yeni Dante ne kadar farklı gözükse de yine Dante'ydi. Oyunda yine şeytanlar ve onlara karşı verdiğimiz amansız savaşı görüyoruz. Mükemmel atmosferi ve daha oyuna başlar başlamaz gördüğümüz kırmızı atmosfer gerçekten çok başarılıydı. Müziklerini Noisia'nın yaptığı oyun, soundtrackleri ile gerçekten başarılı ve bir o kadar da etkileyici bir atmosfer yakaladı.











Yeni Hareket Alma Sistemi

Yeni hareket alma sistemi upgrade puanlarıyla olması işimizi kolaylaştırmış gibi gözüküyor. Bölüm içerisinde yaptığınız her hareket değerli, bu yüzden her harekete dikkat etmeliyiz, bunun sonucunda yaptığımız hareketlerle bölüm sonunda değerlendirme alarak upgrade imkanı buluyoruz.
Her stil puanı aldığımızda ekranda beliren siyah çizgiler ve çıkan şeytan sesleri gerçekten de oyuna ayrı bir hava ve atmosfer katmış. Oyunun başarısı gerçekten de bizi etkiledi. Zebaniyle yaptığımız dövüşler sırasında son vuruşta ortaya çıkan değişik kamera efektleri ve yakınlaştırmaları, insanı gaza getirecek nitelikte olmuş. Kamera bazen insanı çıldırtmıyor da değil. Oyunda 3 ya da 5 saniyede atlayabileceğiniz bir yeri sizi gerçekten uğraştırarak daha uzun sürelerde bitirmenize neden olup sizi gerçekten çıldırtabilir. Açıkçası beni gerçekten çıldırtmıştı, bu yüzden bu kameraya pek alışmasak iyi olur diye düşünüyorum. Geliştirilmesi ya da alternatif kamera sunulması gerekiyor.

Şeytan Formunda Dante

Oyundaki diğer bir güzel özellik ise, şeytan formuna girdiğimizde Dante'nin saçlarının beyazlaması sizi sizden alabilir, aman dikkatli olun. Bu formda Dante özellikle düşmanları dokunmadan havaya kaldırması ve havada neredeyse atomlarına varacak derecede ayırması, gerçekten havalı ve çarpıcı olmuş.

Obama'ya Mektup

Fanboylardan bahsetmişken, 8 tanesi Obama'ya imzalı bir kağıt göndererek; yeni serinin, eski seriye kötü bir imaj kazandırdığını ve bu durumun tüketici haklarına aykırı olduğu için oyunun tedavülden kaldırılması gerektiğini söyledi. Obama'nın daha önemli işleri yoksa sanırım bu konuyla ilgilenebilir.








DmC: Devil May Cry Sistem Gereksinimleri

Minimum;

İşletim Sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8

İşlemci: AMD Athlon™ X2 2.8 GHz ya da daha iyi, Intel® Core™2 Duo 2.4 Ghz ya da daha iyisi

RAM: 2 GB RAM

HDD: 8 GB

Ekran Kartı: ATI Radeon™ HD 3850 ya da daha iyi, NVIDIA® GeForce® 8800GTS ya da daha iyisi



0 yorum:

Yorum Gönder