REKLAM ALANI
    Facebook Facebook Facebook Facebook

Dead Island: Riptide [RELOADED]- FULL - Torrent Indir - Hızlı




  Oyunun dağıtıcısı Deep Silver tarafından

 onaylanan bilgilere göre, Dead Island: Riptide, 

23 Nisan'da Kuzey Amerika çıkışını yapacak 

ve bu tarihten 3 gün sonra, yani 26 

Nisan'dada dünya genelinde 

yayımlanacak.

Dead Island: Riptide


            Şu "hayatta kalma" hikayelerine bayılıyorum gerçekten. İnsanlar hiç bilmediği yerlerde ne yaparlar, ne düşünürler, nasıl değişirler bunu hayatım boyunca hep kurcaladım. Hiç keşfedilmemiş yerlerden bahsetmiyorum canım; keşfetmediğimiz köşe kaldı mı dünya üzerinde, orası bile muamma. Mülksüzler kitabındaki Urras'a gidiş de çok heyecanlıydı benim için, WALL-E'nin şaşkın suratıyla Eve'nin süpersonik insancıl dünyasına gidişi de psikolojik bir savaştı nereden baksanız. Deyim yerindeyse "şaşkın ördek gibi" kalakaldığımız yaşam alanlarından bahsediyorum. Mesela Cast Away'deki Tom Hanks'in, en yakın arkadaşı voleybol topu ile olan sahneleri travma oldu bende. Lost dizisi kontrolden çıkmadan önce de bağımlısıydım. Yeryüzünün en klişe sorusu olan, "Bir adaya gidecek olsan yanında götüreceğin üç şey nedir?" sorusu bile asla cevap bulamadığım sorulardan.


            Ama bu oyuna başlamadan önce bu adaya bişeyler götürmek isteyeceksiniz. Özellikle karşınıza çıkan zombilerden sonra, elinize bir pompalı tüfeğin aslında ne kadar yakışacağına düşünebilirsiniz. Ya da delicesine bir bıçağa bile ihtiyacınız olabilir. Gerçek anlamda ölüm kalım savaşının verildiği oyun olan Dead Island aynı türü paylaştığı Left 4 Dead'e göre biraz daha zayıftı ama daha kaliteli bir hikayesi olduğu yadsınamaz. İşte geliştirilmiş grafiği ve Left 4 Dead tarzı karanlığı ile daha iyi bir oyun çıkardığını iddia eden Dead Island 2. serisi olan Riptide'ı çıkarmaya hazırlanıyor.


            Oyunun dağıtıcısı olan Deep Silver şirketinin onayladığı şekilde 23 Nisan'da önce Kuzey Amerika'da çıkışını yapacak, daha sonra 26 Nisan'da da Dünya genelinde yayımlanacak. Oyunun çıkış tarihi ile kesinleşen diğer haber ise oyunun 2 farklı sürümünün çıkacağıydı. İlk sürüm tüm kullanıcılara sunulacak olan standart sürüm diğeri ise  "Special Retailers Edition" adlı ek silahların geldiği, ayrıca alternatif karakter imkanı sunan ve özel kapak tasarımına sahip bir versiyon.


            Ama Riptide için üzücü haberler gelmiyor değil. Daha önce yayınlanan bir trailerı hakkında yapımcı firme gerçeği yansıtmadığını gerçek oyunun biraz daha farklı olacağını söyledi. Eğer videodaki gibi olsaydı Left 4 Dead'ten çok daha kaliteli bir oyun olurdu. Ama yapımcı firma oyuncularının umutlanmaması açısından iyi bir yaklaşımda bulunmuş.







Dead Island: Riptide Minimum Sistem Gereksinimleri


,


İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7


işlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600+


Bellek: 1 Gb


Boş Disk Alanı: 2 GB boş alan


Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600


DirectX: 9.0c veya yükseği


Ses: Standard ses cihazı

0 yorum:

Yorum Gönder