REKLAM ALANI
    Facebook Facebook Facebook Facebook

En Güzel Fotoğrafçılık Uygulamaları


Cymera:

Fotoğraflarınızı efektler ile kaliteli bir hale ve komik eklentiler ile de eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.


Android cihazların yaygınlaşması ile bu cihazlardaki fotoğraf kalitesini ve eğlencesini artırmaya yönelik uygulamalarda gelişmeye ve çeşitlenmeye başladı. Cymera fotoğraf uygulaması da bu çeşitlenmenin parçalarından bir tanesi olarak bu iki özelliği fotoğraf kalitesini artırmayı ve fotoğrafları eğlenceli hale getirmeyi bir arada sunuyor. Cymera uygulamasını size sunduğu 7 farklı lens seçeneği 20'den fazla efekt seçeneği ile fotoğraflarınızı daha kaliteli bir hala getirebilirsiniz. Uygulama içerisindeki yüz tanıma özelliği , otomatik düzeltme modu gibi özellikleri işinizi kolaylaştıracak özellikler arasında.Cymera uygulamasını bu kaliteli özelliklerinin yanında fotoğraflarınızı eğlenceli hale getirecek birçok komik maske ve eklentilerden oluşan kısmı da mevcut. Bu eklentileri kullanarak kendinizin ve sevdiklerinizin fotoğrafları üzerinde oynayarak birbirinden eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz. Cymera elde ettiğiniz bu fotoğrafları pratik bir şekilde sosyal ortamlarda paylaşmanızı sağlayacak özellikleri ile de işinizi kolaylaştıracak. Android cihazlarınızda ki fotoğraf üzerine olan bir çok işinizi halladebileceğiniz bu Android fotoğraf uygulamaları hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.
[indir]http://files.indir.biz/indirist/uygulama/Cymera.apk[/indir]
After Focus:

Çektiğiniz fotoğrafları sanki profesyonel bir makine ile çekmiş gibi bazı efektler uygulayan başarılı bir fotoğraf uygulaması.


AfterFocus fotoğraf uygulaması ile mobil cihazlarınız ile çekmiş olduğunuz fotoğraflardan daha fazla keyif lacak ve daha kaliteli sonuçlar elde edeceksiniz. Uygulama ile çekmiş olduğunuz fotoğrafların seçmiş olduğunuz bölümlerine odaklanma yaparak o kısmı daha net geriye kalan kısımları ise daha bulanık hale getirebilir ve böylece profesyonel (DSLR) makinelerde ayarlar ile yapabileceğiniz bu işlemleri mobil cihazınız ilekolayca halledebilirsiniz. AfterFocus bazı tarz fotoğraflar için mükemmel sonuçlar veren arka planın bulanıklaştırılması gibi efektlerin dışında farklı birçok efekt ile dikkat çeken başarılı bir uygulama. AfterFocus bize sunduğu farklı ve başarılı efekt seçenekleri , kolay kullanımı ve başarılı sonuçları ile fotoğraf merakı olanların mutlaka denemesi gereken başarılı Android fotoğraf uygulamaları içerisinde gösterilebilir.
[indir]http://files.indir.biz/indirist/uygulama/AfterFocus.apk[/indir]
Picart-Photo Studio:

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bir fotoğraf uygulaması.


PicsArt – Photo Studio mobil fotoğraf uygulaması birçok platformda karşımıza çıkan fotoğraf yazılımları gibi gelişmiş özellikler barındıran mobil fotoğraf uygulaması. PicsArt – Photo Studio uygulaması ile fotoğraflarınıza birbirinden farklı özellikte birçok efekti uygulayabilir ve farklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu efektler dışında fotoğrafınıza istediğiniz şekilde ve renkte yazılar veya farklı tarzlarda hazır şekillerden istediğinizi ekleyebilirsiniz. Bunların dışında fotoğrafları döndürme ve boyutlarını değiştirme gibi işlemleri kolaycayapabilirsiniz. Fotoğraflarınızı istediğiniz şekilde keserek gereksiz kısımlarını atabileceğiniz PicsArt – Photo Studio uygulaması ile kusursuz fotoğraflar elde edebilirsiniz. Bir nevi mobil Android Photoshop uygulaması olan PicsArt – Photo Studio ile pratik bir şekilde fotoğraflarınızı düzenleyebilir ve kolayca yayınlayabilirsiniz. Fotoğraf çekme merakı olanların mutlaka denemesi gereken bir Android fotoğraf uygulamaları olan bu fotoshop uygulamasını hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.
[indir]http://files.indir.biz/indirist/uygulama/PicsArt-Photo-Studio.apk[/indir]
QuickPic:

Android cihazlarınız için pratik , kullanışlı ve hızlı bir fotoğraf görüntüleyici.


QuickPic fotoğraf görüntüleme uygulaması Android cihazlardaki fotoğrafları daha hızlı görüntüleme , pratik kullanımı ve fotoğraf üzerinde yaptığı basit kesme , döndürme işlemleri gibi kullanışlı özellikleri ile dikkat çekiyor. Fotoğrafların yanında animated GIF dosyalarını ve video dosyalarını da çalıştırabilen QuickPic uygulaması ile birçok işlemi aynı anda gerçekleştirebileceksiniz. Bu özelliklerinin yanında uygulamada da HD desteği de bulunmaktadır. Uygulamada galeride yer alan fotoğrafları döndürme , belli ölçülerde kesme gibi ekstra kullanışlı özelliklerde bulunmaktadır. Seçtiğiniz bir fotoğrafı Bluetooth , Mesaj , Mail , Twitter , Facebook , Google+ , Picasa gibi birçok farklı platformda paylaşabilirsiniz. Cihazlarınızda yer alan standart görüntüleyicilerin yetmediği durumlar için iyi alternatiflerden olan bu Android fotoğraf uygulamaları birçok noktada işinizi görecek özellikler barındırmaktadır.
[indir]http://files.indir.biz/indirist/uygulama/QuickPic.apk[/indir]
Panorama:

0 yorum:

Yorum Gönder