REKLAM ALANI
    Facebook Facebook Facebook Facebook

AndroMedia Video Editor 1.7




Android cihazınızda ki videoları kolay bir şekilde düzenleyebileceğiniz başarılı bir uygulama. Android cihazların gelişmesi ile bu cihazlar ile yapabileceğimiz işlemlerde her geçen gün artmakta ve pratiklik kazanmakta. AndroMedia Video Editor video düzenleme uygulaması da bu gelişmenin başarılı parçalarından bir tanesi konumunda. Uygulama ile cihazınızda ki videoları istediğiniz gibi kesip biçerek ,ekleme ve çıkarmalar yaparak kolayca düzenleyebilirsiniz. İster HD ister standart kalitede videolar oluşturabileceğiniz uygulamanın sürükle – bırak özelliği ile işlemlerinizi pratik bir şekilde yapacaksınız.

Uygulamanın Temel Özellikleri : - HD veya Standart kalitede (320p, 480p, 720p) video oluşturabilmesi - MP4, MOV, JPG, PNG, MP3, WAV formatlarını desteklemesi - İki farklı editör sayesinde ses ve video dosyalarını kesip, birleştirebilmesi - Efekt ve geçiş özellikleri uygulayabilmesi - Crop fonksiyonu ve Ken Burns efekti (otomatik zum ve pan) - Ses dosyaları için FadeIn ve FadeOut efekti uygulayabilmesi - Oluşturduğunuz videoları direkt YouTube üzerine yüklemek için oturum açma verilerinizi kaydetmesi
- Sürükle-bırak özelliği ile kolay bir şekilde video düzenlemesi - Kullanıcı dostu arayüz ve kolay kullanıma sahip olması gibi özellikler sayılabilir.
Download:
http://files.indir.biz/indirist/uygu...deo-Editor.apk

0 yorum:

Yorum Gönder